fredag 20 april 2012

Veckans färg - Rosa!


Som jag sa förut så älskar jag rosa. En annan sak jag älskar är typiska tjejböcker. (Genren kallas för chick-lit, om jag inte har fel), så därför kan man säga att jag fullkomligen älskar den här bilden, hehe. ^^

Böckerna är:
Så blir du populär - Meg Cabot
Hur kär får man bli? - Katarina von Bredow
Tvillingarna i Hollywood - Francine Pascal
En prinsessas dagbok 1&2 ( Tiara och Dr Martens & Spotlight) - Meg Cabot
Vita lögner och nakna sanningar - Cathy Hopkins

Wow, vad längesen det var jag läste någon av de här böckerna inser jag nu. Meg Cabot's böcker är jag dock förälskad i, så de kan jag verkligen rekommendera! Hon är en av mina absoluta favoritförfattare! 

Tvillingarna är det ett tag sen jag läste, men den var ganska bra om jag inte minns fel.

Jag har aldrig riktigt fastnat för Katarina von Bredows böcker, trots otaliga försök då mina tjejkompisar försäkrat mig om att de är "så bra!". Undantaget är Hur kär får man bli? som jag gillar då handlingen känns väldigt trolig, det skulle kunna hända i verkligheten. Det är likadant med karaktärerna, de känns naturliga och "normala" eller hur jag ska uttrycka det. 

Vita lögner och nakna sanningar är skriven av Cathy Hopkins, som skrivit Killar, kompisar och ... böckerna. Hon är också en väldigt duktig författare när det gäller böcker för tjejer, så läs gärna något av henne med!


3 kommentarer:

 1. Jag älskar verkligen Meg Cabot's böcker - dem är så otroligt bra och humoristiska. Får man alltid att skratta och må bra.
  Även Katarina Von Bredow's böcker gillar jag. Dock inte alla, men dem flesta. För det är ungdomsbaserat, och det känns verklighetstroget. Men dock är dem alla inte bra, men dem flesta.


  SVAR; Instagram är verkligen beroendeframkallande! Älskar den appen då jag kan lägga upp mycket bilder där, vilket jag älskar. Foto for the win, typ. Har du den appen? Heter du i så fall där?

  Min blogg väl inte helt en fotoblogg, men till stor del, då det är ett av mina största intressen. För med foto så känner jag att det vill jag dela med mig av, då jag inte är "lika duktig" på mina andra intressen och inte så sugen på att uppdatera om det på en blogg. Däremot så skriver jag om min vardag, dock väldigt sällan, och lägger upp noveller ibland ihop med bok/filmtips också.

  För min del så tycker inte jag att jag kan komma ifrån ämnet som jag har på min blogg. För hos mig så står det "Lara Johansson - photos&texts". Och det är det jag uppdaterar med. Bilder och texter av olika slag, så jag kommer aldrig iväg ifrån ämnet, så att säga.

  Men mitt tips är väl att tänka på vad man vill dela med sig av och vad man inte vill dela med sig av. Så om du verkligen vill bara ha en bokblogg så kör du på det. Men du kan alltid blanda in lite vardagsprat eller annat som du känner för att dela med dem av, för då kan det bli en lite rolig mix och din blogg kanske inte blir som andra bokblogares bloggar. För egentligen så är det bara att göra som man själv vill, för inga regler finns egentligen.

  Vad roligt att höra att du gillar min blogg, alltid trevligt att läsa! :)

  Känner dock att denna kommentar blev väldigt lång, men hoppas på att du orkar läsa.

  SvaraRadera
 2. Om du har lust att svara på lite frågor så har jag lite frågor som det skulle vara kul om du ville svara på här:

  http://www.mittimellan-ella.blogspot.se/2012/04/lite-fragor-jag-har-blivit-utmanad-att.html

  SvaraRadera
 3. Svar: Så kul! :D :D :D

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.