måndag 23 september 2013

Veckans färg- ljusblått & turkos!Ledsen att det inte blev någon bild på Vargbröder och Dagboken, bloggen vill inte samarbeta med mig. -.-

Lästa:


Kyrkogårdsboken - Neil Gaiman
Jag fick den här boken för flera år sen och då när jag läste den tyckte jag inte om den så värst mycket. Jag tror dock att jag kommer tycka om den mycket mer om jag läser om den nu, varför vet jag faktiskt inte. Kanske för att jag är äldre.


Frost - Maggie Stiefvater
Kärlek vi första ögonkastet helt enkelt. Har för mig att jag inte gillade den andra boken i serien, men jag ska läsa om den och se om jag ändrat uppfattning.


Dagboken - Laura Trenter
Riktigt, riktigt bra bok! Spännande och klurig och hela tiden när jag läste den satt jag och funderade på hur det hela skulle sluta.

Tvillingarna Ombytta roller - Francis Pascal
Tillhör favoriterna när det gäller Tvillingarna-serien. Typisk chick-lit bokom man säger så. ^^


Vargbröder - Michelle Paver
Jag är ledsen, men den här boken var definitivt ingenting för mig. Jag har hört mycket bra om Vargbröder-serien och min syster älskade den, fast det är "fel" sorts fantasy för min smak.

Tvillingarna i England Varulvens hämnd - Francine Pascal
Definitivt en favorit när det gäller Tvillingarn-serien. I den här boken är de vuxna och precis som namnet antyder stöter de på en varulv i England. Den enda Tvillingarna-boken med övernaturliga inslag tror jag.
Olästa:

The secret diary of Adrian mole aged 13 3/4 - Sue Townsend
En gammal "skolbok" efter min syster, tror det är ganska enkel engelska i den så jag ska kanske läsa den för att öva mig.

Öppet hav - Annika Thor
Fjärde och sista delen i serien om Steffi och Nelli. Tv-serien En ö i havet är baserad på den bokserien.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.