tisdag 14 augusti 2012

Bloggen fyller år, eller ja, halvt iallafall!


I förrgår fick jag den här kommentaren av Linnéa, tur att hon åtminstone har koll! Tack för att du påminde mig, jag ska se till att komma ihåg din "födelsedag" också. ;) 
Jag har haft fullt upp under lägerveckan så jag totalglömde att bloggen fyllde 6 månader den 11 augusti. 
Ett stort grattis! (Till mig antar jag ..?

Under de här sex månaderna har jag:
Skrivit 99 inlägg
Fått 217 kommentarer och 4066 sidvisningar
Publicerat 31 recensioner (varav en "gästbloggnings-recension")
Läst 40 böcker

Oj, jag ser nu att jag nått mitt "läsmål", vad kul! :D Jag ska ta några dagar och fundera på vad mitt nya mål ska bli, det är ju faktiskt ganska långt kvar tills 2013. 

Nu är min givna fråga som bloggerska - vad har ni tyckt varit bra under de här 6 månaderna? Och vad har ni tyckt varit dåligt? Har ni tips på vad jag kan skriva om, kommentera!

18 kommentarer:

 1. Svar: Jag som tycker om Pachelbels Canon^^ Fast det kanske bara har att göra med att jag endast spelat rockversionen och inte den vanliga långsamma.

  Jag är inte så jättemycket för svensk folkmusik, men oj vad jag älskar irländsk folkmusik och liknande! Klassiskt är roligt ibland, men inte hela tiden(:

  Jag har faktiskt också jättesvårt att stampa takten när jag spelar och gör inte alls det. Om jag gör det så kan jag inte fokusera mig på att spela:( Det kan vara lite jobbigt ibland när man spelar långa toner, men då brukar jag kolla på andra som stampar takten iställe toch räkna.  SvaraRadera
 2. Svar: Ja, Slow it Down är riktigt bra! Jag gillar Amy Macdonald sedan tidigare och blev riktigt glad när jag hörde att hon släppt nytt(:

  Kul att du gillar att jag har även musik och film för jag tycker precis som du- att de tre hör ihop. Dessutom gillar jag även musik och film väldigt mycket så(:

  SvaraRadera
 3. Sv; Jo det hade jag tänkt göra faktiskt! :)

  SvaraRadera
 4. Grattis :)
  Svar: Tack, det var ett bra tips! :) Jag ska tänka på det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Kul att du gillade mitt tips. :)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.