torsdag 30 augusti 2012

Jag har blivit utmanad!

Hej! En utmaning som gått runt på många bokbloggar ett tag nu är att man ska skriva 8 fakta/vanor om sig själv och nu har även jag blivit "utmanad" av Anna på bloggen Boktycke. Superroligt tycker jag, men svårt att komma på 8 fakta/vanor om sig själv!

1. Jag är helt galen i att baka och vi har alltid frysen full med mina muffins och kakor.

2. Jag har alltid varit en morgonpigg människa, tills för kanske ett år sen. Antar att jag kan skylla det på att jag numera är tonåring ... ;)

3. Nu till vintern (december närmare bestämt) har jag virkat i fyra år. De här fyra åren har jag virkat ofantligt många bakelser och amigurumis. Nu till jul ska jag vara med på en julmarknad (som jag varit med på en gång förut också) och sälja mina grejer. Jag är ute i god tid!

4. Jag är lite av ett pysselfreak och har alltid varit det. Just nu är jag inne i en "måla-gamla-saker-vita"-period. ^^

5. När jag var 10,11 år var jag och min farmor med i KP. Jag gjorde en egen tidning hemma hos henne, vilket jag berättade i ett brev till KP och på den vägen var det. Jag var världens största fan av KP på den tiden, så jag blev överlycklig när dom ville intervjua mig!

6. Jag vill jättegärna vara en sån där person som följer en massa olika serier och är helt beroende. Tyvärr är jag sämst (och då menar jag sämst) på att komma ihåg vilken tid serierna går och sen gör jag ofta en massa annat på kvällarna, så det blir ingen tid för serier men undantaget är ... Glee! Åh vad jag älskar glee! Fast om det inte var för att man kan streama Glee online så hade jag inte följt det heller. Nu när säsong 4 börjar snart så har jag dock satt upp som "mål" att se det på tv11 en gång i veckan och inte fyra avsnitt en gång i månaden på någon inte-så-laglig hemsida.

7.  Om jag hade en massa pengar och kunde ha exakt vilken klädstil jag ville skulle jag köpa klänningar, kjolar, fina blusar&linnen, slitna shorts, mönstrade tights, låga Converse och blommiga Dr.Martens. åhh vad fint ♥

8. Jag har varit utomlands 10 gånger; 2 gånger till Rhodos, en gång till Cypern, en gång till England och 6(!) gånger till Mallorca. Alla 6 gångerna har vi dessutom bott på samma hotell, haha.

Ja, nu kanske ni fick reda på nåt ni inte visste om mig. Jag kan ju lägga till att jag är galen i mörk choklad också vill någon bjuda mig på det är det fritt fram!

Sen är det meningen att man ska skicka vidare den här utmaningen till fyra andra bloggare, men jag tror att de flesta redan blivit utmanade, så jag kommer inte skicka den vidare. Har du dock inte blivit utmanad så utmanar jag dig nu! ;)

7 kommentarer:

 1. Kul att få läsa dina svar. Älskar glee också!

  SvaraRadera
 2. lol, jag har inte blivit utmanad än, betyder det att du utmanar mig? Hehe ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, härmed utmanar jag Bokbuse att skriva 8 fakta om sig sjäv! ;)

   Radera
 3. Har också varit på Rhodos, Cypern och Mallorca! Och jag vill jättegärna till England, hoppas på att få åka på språkresa dit nästa sommar! :)

  SvaraRadera
 4. Åh vad coolt att du kan virka, har faktiskt aldrig lärt mig att göra det D:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du tycker det är coolt, många andra i "min ålder" tycker mestadels att det är nåt som mormor och farmor gör, hehe. ;)
   Vill du lära dig så finns det jättemånga bra hemsidor och böcker.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.