fredag 7 september 2012

Bättre sent än aldrig ... Bokbloggargänget: Boktjuven!

Hejsan! Den här veckan totalglömde jag veckans bokbloggare, förlåt förlåt! Jag har haft fullt upp och helt enkelt glömt bort det ... Hursomhelst:
den här veckans bokbloggare är Boktjuven!

Boktjuven är en bokblogg som skiljer sig lite från andra bokbloggar. Varje gång hon skrivit en recension så skriver hon också vad hon vill "tjuva". Det vill säga, hon skriver vad hon tycker är extra bra med boken och som hon själv skulle vilja använda nån gång i en egen bok. Jag tycker det är en jätterolig idé då det gör hennes blogg mycket personligare och unik!
Här hittar du boktjuvens facebooksida och här är boktjuvens twitter.Tova på bloggen bokugglan bestämde sig förut för att starta ett "bokbloggargäng". Man fick mejla till henne och anmäla sig och jag hade turen att komma med. Vi är sammanlagt tio stycken i gänget. Poängen med det hela är att man varje vecka ska turas om att skriva om var och en i gänget och på så vis hjälpa varandra till fler läsare. Varje fredag kommer det upp ett inlägg med information om en viss person i gänget.

3 kommentarer:

  1. Hej! Jag är en tjej på 14 vårar som också älskar böcker! Kolla jätte gärna in min blogg! skulle bli sjukt glad! Vi kanske skulle kunna länka varandra?
    xoxoxo

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.