söndag 16 september 2012

Det är dags för Bokbloggargänget igen och nu är det ingen mindre än Tovas tur!

Tova på bloggen bokugglan bestämde sig förut för att starta ett "bokbloggargäng". Man fick mejla till henne och anmäla sig och jag hade turen att komma med. Vi är sammanlagt tio stycken i gänget. Poängen med det hela är att man varje vecka ska turas om att skriva om var och en i gänget och på så vis hjälpa varandra till fler läsare. Varje fredag kommer det upp ett inlägg med information om en viss person i gänget.


Den här veckans bokbloggare är ingen mindre än "grundaren" av bokbloggargänget, Tova ifrån bloggen Bokugglan! Hon var bland de första ungdomarna som skrev om böcker och blev "känd". Eller ja, jag anser iallafall att hon är "känd" inom bokbloggarvärlden. ;) 
Hon uppdaterar sin blogg varje dag, vilket är mycket för att vara bokbloggare. En sak som utmärker Tova är att hon ofta skriver lite kortare recensioner så att vem som helst ska kunna läsa dom. Även fast recensionerna är lite korta lyckas hon ändå alltid få med det viktigaste. Du kan gilla Tova/Bokugglan på facebook och så kan du följa henne på twitter!

Förlåt att inlägget kom upp flera dagar försent!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.