lördag 6 oktober 2012

Bokbloggargänget den här veckan: Iktoro

Hejsan! Ni får ursäkta att inlägget blev lite försenat,men jag hann inte skriva något igår.

Den här veckans bokbloggare är Iktoro från bloggen En plats i bokhyllan. Egentligen heter hon Liv, men eftersom vi alla nog känner henne som Iktoro är det det namnet jag kommer kalla henne för.

Iktoro slukar böcker och hennes recensioner är alltid välskrivna. Hennes största farhåga inför bokmässan var att alla Twilightlovers skulle jaga henne med högafflar, men eftersom hon kom levande hem igen så antar jag att det gick ganska bra ändå. ;)

Iktoros blogg var faktiskt den första som jag kollade in efter jag skaffat min bokblogg.
"Varför då?" kanske ni undrar. Jo, det var nämligen så att nästan direkt efter att jag skrivit mitt första inlägg kommenterade Iktoro. Man kan alltså säga att Iktoro var min absolut första besökare. ^^

Vill ni checka in hennes blogg klickar ni här: http://iktorosbocker.blogspot.se/
Vill ni hitta Iktoro på boktipset så följer ni bara den här länken: http://www.boktipset.se/medlem/livdanjoux.

Tova på bloggen bokugglan bestämde sig förut för att starta ett "bokbloggargäng". Man fick mejla till henne och anmäla sig och jag hade turen att komma med. Vi är sammanlagt tio stycken i gänget. Poängen med det hela är att man varje vecka ska turas om att skriva om var och en i gänget och på så vis hjälpa varandra till fler läsare. Varje fredag kommer det upp ett inlägg med information om en viss person i gänget. 

1 kommentar:

  1. Mirakulöst nog så jagade de mig inte. Men jag tyckte att en med tröjan 'Twilight-mom' glodde surt på mig ett tag.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.