fredag 26 oktober 2012

Bokbloggargänget: "Where the books live" (and it's a wrap!)

Tova på bloggen bokugglan bestämde sig förut för att starta ett "bokbloggargäng". Man fick mejla till henne och anmäla sig och jag hade turen att komma med. Vi är sammanlagt tio stycken i gänget. Poängen med det hela är att man varje vecka ska turas om att skriva om var och en i gänget och på så vis hjälpa varandra till fler läsare. Varje fredag kommer det upp ett inlägg med information om en viss person i gänget.

Förra veckan var jag ju helt sjukt virrig och trodde att det var sista inlägget i "Bokbloggargänget". Men det var det inte, för vi har ju en blogg kvar! 


Wherethebookslive får äran att runda av. Tonårstjejen som driver bloggen kallar sig själv för miss Livre och hon har haft bloggen i lite mindre än fyra månader. En ganska så ny blogg med andra ord. Precis som med flera andra bloggar i 'gänget' hade jag inte hört talas om Wherethebookslive förut, men det är definitivt en ny favorit. Bloggen uppdateras med jämna mellanrum och inläggen känns alltid välskrivna. Det gillas starkt!

Aaaaaaaaaaand it's a wrap! Bokbloggargänget är nu officiellt över. Vad hemskt det låter, hehe. Jag tycker iallafall att det har varit jättekul och den var en superolig ide som Tova kom på. Förhoppningsvis kan det bli något liknande snart igen. ^^1 kommentar:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.