måndag 8 oktober 2012

Vad en massa snälla bokbloggare skrivit om mig

För lite mer än en vecka sen så var det min tur i Bokbloggargänget och nu insåg jag att jag totalglömt att länka till dom andra bokbloggarna som skrev om mig.

Det var iallafall hur kul som helst att läsa vad alla de andra skrivit om mig! Dessutom var det bara en massa snälla saker, hihi. ^^ Jag har läst på flera ställen att de tycker min blogg är mysig och söt, sånt bli man ju alltid glad av! Jag tycker definitivt ni ska ta och läsa vad Bokbloggargänget skrivit om mig, här är länkar till alla inläggen:

Bokbuse, en av alla härliga bokbloggare!2 kommentarer:

 1. Är du en bloggare med författardrömmar? Har du drabbats av skrivkramp?
  Kolla då in skrivutmaningen, på:

  http://punktebba.blogspot.se/2012/10/skrivutmaningen-vecka-41.html

  Förresten, tack så mycket! Vad snällt av dig att säga så :)

  SvaraRadera
 2. Bokbloggargänget verkar bara dömysigt ju!

  Jag heter Lisa och driver en ganska nystartad bokblogg. Egentligen avskyr jag att göra reklam, verkligen AVSKYR det. Likaså avskyr jag när andra reklamerar deras saker på min blogg. Trots detta tänkte jag be dig om en liten tjänst nu. Det är nämligen så att jag skulle vilja att folk fick upp ögonen för min bokblogg och att fler började läsa den. Jag vill helt enkelt nå ut till folk. Det hade varit superroligt om du kollade in min blogg och kanske ställde någon fråga i min frågestund. Jag älskar i alla fall din blogg ♥

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.