lördag 3 november 2012

Någon som läst Nicholas Sparks böcker?En författare som jag totalt missat är Nicholas Sparks, hur jag nu kunnat det. Han har skrivit böcker som The Notebook, A walk to remember, Dear John och The last song. Nu tog jag just de här böckerna som exempel eftersom de alla blivit populära filmer. Handlingen i hans böcker ska enligt han själv vara romantiska berättelser där huvudpersonerna inte får ett vanligt lyckligt slut. Då jag älskar romantiska böcker som har det där "perfekta" lyckliga slutet, tror jag att det här skulle vara roligt att läsa som omväxling.

Är det någon som har läst Nicholas Sparks böcker? Vad tyckte ni, bra eller dåligt?

10 kommentarer:

 1. Har läst en och den var så fruktansvärt dålig att jag helst skulle glömma att jag överhuvudtaget någonsin öppnade dess pärmar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj då, det lät ju inte så bra ...

   Radera
 2. Jag har läst Dear John nyss, som var väldigt bra. Och så har jag sett The Lucky One, en film som är baserad på en bok av honom, som också var bra. Så jag tycker att du ska ge hans böcker en chans ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillade hans böcker. Jag ska definitivt ge hans böcker en chans! ^^

   Radera
 3. Jag har läst The Notebook på svenska, och den var väl helt okej - fast varning för 10000 klyschor. Själv läste jag den pga filmen, vilket är roligt eftersom jag inte älskade den utan snarare tyckte den var okej.

  Testade senare på The Best of Me och den var bara.. alltså, går inte att beskriva. Var så kliché, pretentiös, stereotyp och inte alls originell att jag var tvungen att lägga ifrån mig den efter bara 50 sidor.

  Känns lite som att när man läst en Sparks-novell så har man läst alla. Fast det är ju många som älskar hans verk, så - om du älskar en lär du åtminstone gilla alla. Det är i alla fall min uppfattning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch, det lät ju inte som nåt bra ... Anledningen till att jag vill läsa hans böcker är för att komma bort från klyschorna. Men jag tänker i alla fall läsa en och se vad jag tycker. :)

   Radera
 4. Jag har läst A Walk to Remember och gillade den tyvärr inte. Hade rätt höga förväntningar då jag hört mycket gott om författaren, men blev tyvärr väldigt besviken.

  SvaraRadera
 5. Jag vill också läsa Nicholas Sparks! Ser fram emot din recensioner! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul, vi får hoppas att jag gillar hans böcker! :)

   Radera
 6. Har inte läst något alls av honom men är jättenyfiken. Ska helt klart testa någon gång, men verkar ju vara grymt sorgliga allihopa...

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.