måndag 1 juli 2013

Läs-A-Lot 2013

Hej! Har ni på något konstigt vis lyckat missa vad Läs-A-Lot är för någonting så kasta er in här (eller här!) och läs det nu!!

Kort sammanfattat går det iallafall ut på att man ska läsa så mycket som möjligt under en vecka (30/6 - 7/6). Om man vill får man sätta upp olika mål för sig själv, t.ex "Läsa 3 böcker på engelska", "Läsa 100 sidor per dag" etc. Men som ni kanske redan vet är jag inte så mycket för att sätta upp olika mål och planera när det gäller min läsning. Lika så är det nu. Mina mål inför Läs-A-Lot är helt enkelt att

- Läsa så mycket som möjligt

Svårare än så behöver man inte göra det. Sen har jag såklart några böcker som stått och samlat damm i bokhyllan som jag tänkte försöka ta itu med och viss skulle det vara roligt att läsa något på engelska, men jag tänker som sagt inte sätta upp något speciellt mål utan bara fokusera på att läsa, läsa, läsa.
Jag har hunnit läsa två böcker redan och för att fortsätta i sann "läs-anda" tänkte jag nu bege mig till biblioteket för att ladda upp med ett gäng nya böcker. Vi hörs!


De två böckerna jag läst hittills

3 kommentarer:

 1. Hej Lisa!

  Min blogg fyller år snart och (om allt går väl) tänkte jag hålla i en "tippsrunda" för att fira. Det blir som en frågesport, fast jag sprider ut frågorna på olika bloggar. Jag vet inte än om det blir av, men om det gjorde det, skulle du kunna tänka dig att ställa upp?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ställer jättegärna upp, tycker det låter som en superrolig idé! :)

   Radera
  2. Tack! Vad roligt. :)

   Jag berättar mer när det är klart.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.