söndag 26 januari 2014

När en bara vill skriva "ibland"

Då skriver man bara "ibland".

Det var min fina mammas lösning på dilemmat som jag haft den senaste tiden. Jag tycker det är roligt att blogga, men det går i perioder. Nu har jag haft en (ganska så lång) period då jag varken läst eller skrivit särskilt mycket, vilket gjort att bloggen stått still. Så är det ibland. Det var inte första gången och det är säkert inte sista. Jag känner inte för att ta bort bloggen, utan jag kommer skriva när jag känner för det helt enkelt.


Idag köpte jag en ny tekopp (en aldrig ha för många söta tekoppar) och en ny bok. 

 Har inte hört så mycket om boken, men lockades av den fina färgen på framsidan och titeln. När jag läste om handlingen verkade den spännande.

"Abel Tannatek, skolkare, langare, en som inte hör till. Mot bättre vetande blir Anna hopplöst kär i honom. Eftersom det finns en annan Abel också. Den mjuka och sorgsna killen, den som tar hand om sin lillasyster och som berättar en saga som tar tag i Anna. Fast gränsen mellan saga och verklighet blir suddig. Men om sagan inte alls är en saga, utan den brutala verkligheten? Om Annas onda aningar besannar sig? Om den som Anna älskar är hennes värsta fiende?"

Låter utan tvekan som min typ av bok! Om inte annat är den fin att ha i bokhyllan.
Hoppas ni haft en fin helg, vi hörs snart igen!

2 kommentarer:

 1. Jag tycker att du bara ska blogga när du har lust, då blir det som bäst! Och vi, dina läsare, kommer knappast att försvinna :)

  Suuuperfin mugg förresten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du rätt i, känns skönt att ni inte försvinner ialllafall. :)

   Älskar den! ^^

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.