onsdag 26 augusti 2015

Första recensionen av Millenium 4, innan boken ens släppts

Om ni på något vis missat det: imorgon släpps Millenium 4 och det har varit ett himla hemlighetsmakeri kring det. Inga recensionsexemplar har skickats ut i förväg och om jag förstått det rätt har det även varit noga med vilka som fått komma på presskonferenser med mera.

Därför är det nästintill komiskt att Pressbyrån av misstag började sälja boken redan idag, vilket ledde till att en första recension redan publicerats - trots att ingen ens skulle fått röra boken förrän imorgon. Jag kan inte låta bli att flina lite åt det (även om jag också kan tycka synd om förlaget).

För lite mer detaljer kan man läsa här, men historien i korthet är iallafall: Pressbyrån råkar ställa fram böckerna en dag för tidigt och innan de inser sitt misstag har två böcker sålts. En av dem säljs till kulturchefen på UNT (Uppsalas Nya Tidning), som snabbt sätter boken i händerna på sin recensent. Med andra ord blev UNT först i världen (?!) att publicera en recension på "Det som inte dödar oss" tidigare idag. Ganska coolt om jag får säga det själv. 

Vad tycker ni om Millenium 4 (och all cirkus som uppstått kring den redan nu)?

Tryck på bilden för att komma till recensionen av "Det som inte dödar oss"!

Skärmbild från UNT.se

2 kommentarer:

 1. Herregud hade ingen aning om all uppståndelse :o tycker det är lite överdrivet... Visst är det säkert en framgångsrik författare osv men är det inte lite väl överdrivet? :|
  Bara min åsikt :3

  SV: Åh vad roligt! Då får jag ta och läsa de! :D Ja, jag älskar hans skrivsätt ^^ Tack för tipsen! :D ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan hålla med om att det är lite överdrivet, själv förstår jag inte riktigt varför de ska fortsätta på Millenium-serien överhuvudtaget. Känns på nåt sätt fel då Stieg Larsson är död, han borde ju fått vara den som bestämt huruvida serien skulle fortsätta. :/

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.