måndag 19 mars 2012

Inget mer ifrån klass 7B på ett tagSom rubriken säger har jag bestämt mig för att ta en liten paus i läsandet av Klass 7B serien och läsa några andra böcker emellan. Jag har dock tre (!) recensioner kvar att publicera, den första kommer upp om en liten stund.
Förlåt om bloggen är trög, jag vet, men mitt läsande går i perioder. Vissa veckor slukar jag böcker och vissa veckor läser jag knappt ett blad. De veckorna har jag en annan "period" t.ex en pysselperiod. Då går all min lediga tid åt att pyssla. Sen beror det såklart på hur mycket det är med skolan, träningarna och kompisarna. Jag lovar dock att rycka upp mig, åtminstone en bok i veckan ska det bli och bloggen ska få en riktigt snygg design med ett register över vilka böcker jag har läst. Det enda som fattas är lite tid. 

Så, min fråga till er, vad vill ni se mer av här på bloggen? Recensioner, allmänt boksnack, lite mer personliga inlägg? Alla förslag är välkomna!

4 kommentarer:

 1. Recensioner och allmänt boksnack är riktigt trevligt att läsa, så du får gärna skriva mer om det! :)

  SvaraRadera
 2. Jag läser också i perioder. Ibland blir det massvis, ibland knappt något. Tycker dock att man måste kunna känna att det inte gör nåt. Läsa ska vara kul, inte ett måste :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du rätt, läsa ska bara vara kul. :)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.