söndag 30 september 2012

Hej alla nya läsare! (som förhoppningsvis inte redan försvunnit)

En färgglad bild för att lätta upp inlägget lite ^^
Hejsan! I fredags var det ju min tur i Bokloggargänget, det vill säga att de andra i gänget skrev om mig. Jag har haft fullt upp och dessutom lyckats bli sjuk så jag har inte haft tid att skriva nåt om det.
Men nu har jag lyckats parkera mig framför datorn och jag vill alltså säga hej! till (förhoppningsvis) alla nya läsare. Jag hoppas att ni gillar min blogg, trots att uppdateringen är lite si och så just nu. Vill ni veta lite smått och gott om mig kan ni kolla in det här eller det här inlägget. Ni kan också klicka på fliken Om Lisa.

Sen måste jag bara få säga att jag är så fruktansvärt avundsjuk på alla ni som varit på bokmässan nu i helgen. Jag ville jättegärna åka, men eftersom jag bor ca 60mil ifrån Göteborg är det inte så "bara" att åka dit ... Men nästa år, då ni! Då kommer jag och gör bokmässan osäker!


2 kommentarer:

 1. :D!

  Vad tråkigt att du har gått och blivit sjuk, samt att du bor så pass långt ifrån Göteborg. Jag vet hur du har det, jag satt 2 timmar (!!!!) i bilen igår - och det var bara på vägen dit! Jag hoppas att du kommer till bokmässan nästa år; det vore jätte roligt att träffas :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför måste man bo så långt ifrån allt det roliga ...? Men jag hoppas också att jag kan komma till bokmässan nästa år! ;)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.