fredag 21 september 2012

Ni vet vad som händer på fredagar numera va? Bokbloggargänget!

Hejsan! Nu är det dags för bokbloggargänget igen! Den här veckan är det Linnea på bloggen Bokbuse. Linneas blogg startades ungefär samtidigt som min och det har varit jättekul att läsa hennes blogg i takt med att den har växt. Just nu är hon inne i en liten bloggsvacka, men om jag känner henne rätt så kommer hon snart vara "back on track". Hon skriver om det mesta inom bokvärlden och för inte så länge sen var hon med på Forma Books bokkväll. Jag blev bara lite avundsjuk på henne, hehe. ;)

Hon finns dessutom både på twitter: @Bokbuse och på facebook: www.facebook.com/bokbuse, så gå in och följ/gilla henne!

Den tecknade versionen av Linnea/Bokbuse


(Det här inlägget är skrivet på skolans dator, hoho, Lisa är bad-ass!)

Tova på bloggen bokugglan bestämde sig förut för att starta ett "bokbloggargäng". Man fick mejla till henne och anmäla sig och jag hade turen att komma med. Vi är sammanlagt tio stycken i gänget. Poängen med det hela är att man varje vecka ska turas om att skriva om var och en i gänget och på så vis hjälpa varandra till fler läsare. Varje fredag kommer det upp ett inlägg med information om en viss person i gänget.

6 kommentarer:

 1. Går du i skolan till halv fyra?! Stackare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nejnej! ;)
   Jag började skriva inlägget på skolans datorn och sen uppdaterade jag det när jag kom hem, därför blev det en sån "sen" tid. :)

   Radera
 2. Är du på skolans dator?!:) Haha:D

  SvaraRadera
 3. Rolig läsning :)

  SV: Jag har börjat på gym där jag har olika pass med en grupp i åldern 13-18 år. I söndags tränade jag kampsport och nästa söndag blir det ett spinningpass ;)
  Så det är vad jag tränar för tillfället haha :)
  Sen har jag ju ridningen ovanpå det, samt att jag är ute och springer ibland(när det är väder. just nu är det ju bara regn och rusk all time :/).
  Hoppas du får en fin dag!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, det låter riktigt kul! Jag skulle gärna pröva på något liknande. ;)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.