onsdag 3 oktober 2012

Anna and the french kiss har fått nya omslag?Hejsan! Häromdagen skulle jag visa min kompis hur omslaget till Anna and the french kiss såg ut och jag gjorde det den snabba vägen, det vill säga jag googlade. ;)

När jag googlade fick jag dock inte fram bara "det riktiga" omslaget till boken, utan jag fick också fram en massa omslag som jag aldrig sett förut. Min första tanke var att det helt enkelt var olika utgåvor av boken, men när jag läste vidare visade det sig att det var läsarnas egna omslag. Det är alltså folk som läst Anna and the french kiss och sen designat nya omslag. 
Hur snygga är dom inte då? 

Jag plockade ut dem som jag gillade mest:

Den här gillar jag jättemycket! Man har fått med Eiffel-tornet i bakgrunden vilket symboliserar Paris och körsbärsträden med sina rosa blommor passar perfekt. Rosa, romantik och så Anna på framsidan tillsammans med en snygg kille. ^^

 Den här är också helt fantastisk, lite mer höstlik och mysig. Det är jättesnyggt med siluetten av paret i bakgrunden. Jag tycker att omslaget skulle vara helt perfekt om det inte vore för Eiffeltornet, men det är riktigt fint ändå!

Det här är nog mitt favoritomslag! Den passar kanske inte in så jättebra till handlingen, men den är fin och väldigt mysig. Jag är helt kär i klänningen som "Anna" har på sig!

Den här gillade jag inte sådär värst mycket, fastjag tog med den ändå för jag gillade idén med omslaget. Dvs att man har med St.Clair och Anna på framsidan, men man har också med deras kompisar. Kompisarna (bi-personerna) är ju också en viktig del i en bok.

Så, vad tyckte ni om omslagen? ^^

12 kommentarer:

 1. Jag är inte 100% säker men jag tror att alla omslag förutom originalet är gjorda av fans så de är inga riktiga bokomslag. Men snygga som bara den är de iaf, speciellt den andra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla omslag förutom originalet är gjorda av fans och går inte att köpa eller så. Du har helt rätt! :)

   Radera
 2. Första och tredje var riktigt snygga!

  SvaraRadera
 3. SV: Tråkigt att du inte kunde komma :( Hade väldigt gärna velat träffa dig!<3

  Ja det är väldigt roligt..!:D
  Om du har Aktiverum i din stad så borde det finnas ett sånt program som du kan gå på kanske!:D
  Man lär sig ju att använda det man sen ska ha på gymmet när man fyllt 15/16 sen ju så det är ju roligt :)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Gillar alla utom det sista riktigt mycket :D

  SvaraRadera
 5. Jag tycker ettan var bäst :)

  SvaraRadera
 6. Den första är helt klart min favorit. Måste bara läsa den här boken snart. Alla pratar om den och jag är ju så svag för grupptryck ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, tycker definitivt att du ska läsa den. ^^

   Radera
 7. Wait wut, varför är Harry Styles med på sista? Usch vad fult! (sorry om du är en directioner)
  Resten var skitsnygga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag är inte så förtjust i One Direction jag heller, men jag gillade själv idén med omslaget. :)

   Radera
 8. Hahahaha, jag dör, Harry Styles hahahaahaha! Kan inte sluta skratta, hahahaha!!! Det över det var dock riktigt gulligt men inte lika puttenuttigt gulligt som orginalomslaget.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.