söndag 21 oktober 2012

Näst sist ut i Bokbloggargänget är Bookfinger!

Viggo och han två bästa "vänner".
Pennan för att skriva
och boken för att läsa.
Tova på bloggen bokugglan bestämde sig förut för att starta ett "bokbloggargäng". Man fick mejla till henne och anmäla sig och jag hade turen att komma med. Vi är sammanlagt tio stycken i gänget. Poängen med det hela är att man varje vecka ska turas om att skriva om var och en i gänget och på så vis hjälpa varandra till fler läsare. Varje fredag kommer det upp ett inlägg med information om en viss person i gänget.

Veckans bokbloggare är Viggo ifrån Bookfinger. Han är ett stort fan av fantasy och om han (mot all förmodan) inte sitter med näsan i en fantasybok så brukar han bla dansa streetdance. Eftersom jag själv har ingen koordination alls, så tycker jag det är döcoolt. Förutom att skriva om böcker på sin blogg så skriver han också noveller och dikter. Han skriver dikter och noveller inspirerade av det mesta. T.ex så har han skrivit en novell inspirerad av ett tv-spel! Innan bokbloggargänget hade jag bara hört talas om Viggos blogg nån gång, men nu tänker jag definitivt fortsätta läsa den! Och Viggo, om du läser det här, dina noveller är helt sjukt bra, fortsätt skriv! 

Update: hur virrig får jag vara? Det här är ju näst sista inlägget i Bokbloggargänget, inte det sista som jag först skrev, ehe.

5 kommentarer:

 1. Redan den sista, wow; vad fort det gick! Jag kommer att sakna det :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu var jag virrig och det här var visst den näst-sista ... Men jag kommer också sakna det. Förhoppningsvis kan vi dra igång något liknande snart igen. :)

   Radera
 2. Svar
  1. Du har helt rätt, jag som är virrig ... :S

   Radera
 3. Tack så jättemycket! Det är alltid kul när någon gillar det jag skriver :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.