lördag 2 februari 2013

Pocketnyheter

 För några dagar sen la Amelie (på Amelies boktips) upp ett inlägg med vårens pocketnyheter. Jag har väldigt dålig koll på sånt själv, så det var kul att se vilka pocketböcker som kommer ut. Förutom att pocket är billigare än vanliga böcker är de också mycket lämpligare att ha med sig i väskan.
Av de pocketböckerna som Amelie la upp var det främst två stycken som jag nog tänker köpa: Resten får du ta reda på själv och Sanningen om Alice. Medan omslaget till Resten får du ta reda på själv är ganska likt det vanliga omslaget är Sanningen om Alice's omslag totalt annorlunda - och dösnyggt! Jag har inte varit så sugen på att läsa de här böckerna förut, men känner mig nästan tvungen att köpa de som pocket, om inte annat för att pryda bokhyllan med. ^^


p.s Det visade sig att det var jag som vunnit månadens tävling hos Boklyckan - grattis till mig! hihi

3 kommentarer:

 1. Sv; Tack för rekommendationen!
  Ja jag har länge velat ha ett sådant och beställde det äntligen :-)

  Kul att du vann en tävling! Grattis :-) du har en väldigt fin blogg också, tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Sv: Ja, det är perfekt :) Efter ett antal fantasy böcker är det hur skönt som helst med en enkel bok med vanligt tonårsdrama i :)

  SvaraRadera
 3. Sv: Tack! :)Haha, det känns som det har gått mycket kortare tid än vad det egentligen gjort, det håller jag med om :) Men samtidigt kan jag inte komma ihåg hur tiden var innan jag började läsa på engelska ;)
  Det bästa med bokbloggandet tycker jag nog faktiskt att vännerna man får genom det är. Vi som ungdomsbokbloggare har ju jättebra gemenskap. Tycker jag i alla fall :) Annars är det väl att jag är mycket mer insatt i bokvärlden nu och har på så sätt hittat många jättebra böcker :) Vad tycker du själv är det bästa? :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.