söndag 19 maj 2013

Påfyllning i bokhyllan!

Den senaste tiden har det kommit nya grejer till min bokhylla, lite smått och gott helt enkelt.


 Antiloper köpte jag förra veckan. Jag fullkomligt älskar den boken och nu när den kommit ut i pocket passade jag på att köpa den! Den andra boken, Brev från ljusårs avstånd (skriven av Jostein Gaarder), har jag faktiskt ingen koll på alls. Jag vann den i en tävling på min skola. Efter att ha kollat en sväng på baksidestexten verkar det dock kunna vara en ganska mysig bok.


Farlig förmåga av Jessica Spotswood har jag faktiskt spanat på ett tag, därför blev det extra roligt då jag fick den i försenad födelsedagspresent! Berättelser från Engelsfors fick jag också i försenad födelsedagspresent. Den passar perfekt nu, då jag längtar ihjäl mig efter Nyckeln (som inte kommer förrän till hösten!). Har bläddrat lite bland serierna, men tänkte läsa den "på riktigt" sen när jag åker på semester. (Åker till Cypern om bara en vecka, aaaaaah!)

Sen så har jag fått två andra böcker också, en anteckningsbok och en kalender.


Hur kan man inte gilla ugglor?? (Och ja, den är fortfarande kvar i plasten, jag har inte velat öppna den...)


Den här "tjejkalendern" fick jag av min farmor. Jag tycker det är en ganska mysig och somrig kalender med fina målade bilder. Man kan inte skriva så mycket per dag, utan den är mer om man vill anteckna t.ex "Tandläkaren 15:45" typ. Den börjar inte förrän augusti, så jag tänkte börja skriva i den när höstterminen startar.

2 kommentarer:

  1. Åh, jag vill också till Cypern! Eller någon annanstans, vartsomhelst ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. hehe, ja, det ska bli superskönt att få åka på semester! :)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.