söndag 14 juli 2013

Vet inte hur jag ska känna

Det första jag gjorde imorse efter att jag vaknat var att plocka fram mobilen och gå in på twitter (=standard). Där möttes jag direkt av en länk till den här artikeln och hastaggen #RIPCoryMontetith.
Jag kunde bara tänka "det måste vara ett skämt, det måste vara ett idiotiskt skämt"

men det var det inte.

Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska känna. Jag har följt glee i något år nu och det känns bara så konstigt, så otroligt konstigt att Cory aldrig mer kommer spela Finn. Jag vet inte ens om jag riktigt har fattat det än.

nej nej nej nej nej
det får inte vara sant helt enkelt
absolut bästa.

4 kommentarer:

 1. Såg det på twitter. En som skrivit RIP Cory och sen i ett annat inlägg en länk till E Onlines artikel. Tänkte först att vad är det nu, men sen började jag läsa. Har alltid gillat Glee och det är väldig tråkigt att han nu är borta.

  SvaraRadera
 2. Åh, vaknade och öppnade Internet på min telefon, jag också, där jag såg människor på Tumblr skriva om hur ledsna de var för alla fans av Glee's skull. Tänkte förstås att det handlade om någonting hemskt som hänt i serien, ett par som brutit upp eller någonting liknande, för hur skulle man kunna föreställa sig någonting sådant här? Kunde bara stirra tomt framför mig på skärmen i flera minuter efter att ha fått reda på vad det var som hänt och har kommit på mig själv med att gråta flera gånger idag.


  <3<3<3

  SvaraRadera
 3. Min kusin berättade idag när hon var på kalas här....och herregud, hur kan sånt hända?! Jag har inte följt serien på det viset, men iallafall, jag hade faktiskt svårt att tro det, rätt förfärligt :'(

  SvaraRadera
 4. Åh, det är så hemskt. Kan knappt förstå att det är sant. Det vill liksom inte gå in. Tycker så synd om alla i hans närhet. Just nu kan jag inte annat än tänka på dem och hur svårt det måste vara för dem.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.