torsdag 22 augusti 2013

Vad jag roat mig med i sommar (och vad jag gör sista helgen i september....)

Snart har jag klarat av första veckan i skolan (bara imorgon kvar, kämpa Lisa!). Jag tycker att den här veckan varit väldigt jobbig faktiskt, svårt att komma tillbaka till rutinerna osv... Men snart vänjer man sig ju.

Det här sommarlovet har utan tvekan gått i läsandets tecken och jag har avverkat åtminstone 3 böcker i veckan. Månadsrapporten för juli+augusti kommer definitivt bli rolig att skriva! Är fortfarande inne i det här läs-flowet och det är så skönt! Jag tänkte försöka skriva ett gäng recensioner på vad jag läst nu i sommar, så ni också får ta del av alla härliga böcker. Förutom att läsa har det varit en väldigt slapp sommar, har inte gjort mer än jag behövt. Vilat upp mig, helt enkelt. Så nu är jag förhoppningsvis redo för hösten!
Sen så är det äntligen bestämt... JAG SKA PÅ BOKMÄSSAN!! (Ursäkta, men det där krävde faktiskt caps lock kände jag.) Har ingen aning om vad jag vill/borde göra där, men skulle jättegärna vilja träffa några andra bokbloggare! Har tyvärr missat att anmäla mig till någon träff, skulle ni veta om någon sån är ni guld värda om ni berättar. Aaaaaaaaah, är så taggad! Har ni varit på Bokmässan förut och/eller ska dit i år igen, kommenter, kommentera, kommentera! Är helt ny och behöver all hjälp jag kan få. ^^

Något annat super-duper-mega-awesome jag gjort under lovet är att upptäcka Doctor Who. Varför har  jag inte sett det tidigare?!? känner jag mest. Har än så länge sett första säsongen, men tänkte börja på andra ni ikväll. Efter skolstarten förtjänar jag lite Doctor Who mys, eller hur?
Jag hoppas att alla härliga människor här ute i bokbloggarvärlden haft en fantastisk sommar, läst en massa bra böcker och att ni klarat av skolstarten (jobbstarten?) lite bättre än mig. Stora kramar, så hörs vi!

2 kommentarer:

  1. Jag har läst en jättebra bok! Den heter How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all. Den motbevisar helt varje tanke på att dumheterna som förstör världen skulle bero på en oföränderlig "mänsklig natur", och visar att det faktiskt finns hopp! Det viktigaste är att sluta med ursäkter. Den lägger även fram många bra förslag på hur förändringen ska kunna genomföras i praktiken. Som en extra bonus visar boken även att samma principer som kan ställa om hjärnan från dum till smart också kan förbättra hälsan i övrigt. Denna fantastiska bok går att beställa för bara 149 kronor genom http://litenupplaga.se/1198

    SvaraRadera
  2. Första gången på bokmässan för mig med i år! Vilka dagar ska du vara där? Jag ska vara där alla fyra dagar! Anna på Bookshelf skrev igår ett inlägg om in sk inofficiell bokbloggarträff som är vid bonnier carlsens monter på lördagen kl 14.00. dit ska jag! Hoppas vi ses!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.