onsdag 17 juni 2015

En rejäl hög med sommarläsning

Recensionsexemplaren har ramlat in den senaste tiden. Det började med När vi möttes från Norstedts, som även skickade med ett svart nagellack(?), mer om det längre ner... Sen fick jag ett "sommarpaket" från Rabén&Sjögren med Paris, Lola & jag - Moa Eriksson Sandberg, Gengången - Ingelin Angerborn, Du är aldrig ensam - Sarah Dessen och Se dig inte om - Anne Cassidy. En rejäl blandning i genres, vilket jag gillar.


Igår fick jag dessutom, helt oanat, en avi där det stod att Norstedts skickat ett paket. Åkte förväntansfullt till posten och såg att jag hade fått Millenium-triologin! Till hösten kommer nämligen David Lagercrantz ut med en fristående fortsättning: Det som inte dödar oss.

Norstedts hade även skickat med en tavla med en pressad blomma. Ni som läst Millenium-böckerna (eller sett filmerna) vet ju att Män som hatar kvinnor (del 1) börjar med ett fall där pressade blommor är inblandade... Precis sådana små detaljer älskar jag! Det fick mig att tänka på nagellacket jag fick med boken När vi möttes. Min gissning där är att det ska påminna om den ena huvudpersonen Hardin, han känns som någon med svart nagellack. (Eller så skickade de bara med det ändå, den teorin finns såklart!)


Med allt jag har att läsa nu känns det därför inte så hemskt att lämna tillbaka låneböckerna olästa och låta böckerna i hyllan vänta ett tag till.

Nu till en fråga:
De senaste två, tre månaderna har jag köpt mycket nya böcker, skulle en bokvideo vara intressant? Jag skulle då berätta lite kort om böckerna, varför jag vill läsa dem och mina förväntningar på dem.

2 kommentarer:

  1. Det blev en hel del fina nya böcker! Jag har också fått hem Dessens senaste, Du är aldrig ensam, nu i veckan och är otroligt sugen på att ta mig an den. Ingen sommar utan Dessen ju ;)

    Jag tycker absolut att du ska göra en bokvideo! Det vore jätteroligt! Älskar bokvideor, så det är alltid välkommet :)

    SvaraRadera
  2. SV: Vad kul att du vill vara med! Vi ser fram emot att få se dina uppdateringar ^^

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.