lördag 24 oktober 2015

När vi föll

När vi föll
Författare: Anna Todd
Bokförlag: Norstedts
Övrigt: Tack så mycket Norstedts för rec.ex!

Tessa och Hardin fortsätter kämpa på. De är helt olika och borde egentligen inte alls passa ihop, men de kan inte hålla sig ifrån varandra. Tyvärr tornar nya problem upp sig. Tessa längtar till Seattle, hennes dröm som funnits långt innan hon träffade Hardin. Han däremot vill tillbaka till England. På samma gång uppstår det förändringar i deras familjer, förändringar som de egentligen inte vet vad de tycker om eller hur de ska hantera.


I den här boken börjar handlingen (äntligen) drivas mera framåt. Collegelivet lämnas bakom dem och därmed, förhoppningsvis, all onödig drama. Det behövs verkligen för handlingens skull, hade det varit ännu en bok med bara tonårsdrama hade nog inte serien överlevt. Man orkar inte tjafsa om småsaker i all evighet och läsaren orkar definitivt inte läsa om det.


Jag tycker om just att handlingen utvecklas och börjar innefatta fler personer. Tessa/Hardin-bubblan är spräckt, men på ett positivt sätt. Vi får veta mer om deras familjer och böckerna får ett nytt djup. Likaså gillar jag att Tessa tuffar på sig och att Hardin börjar bli tvungen att släppa sin hårda fasad.

Språket är som i tidigare böcker enkelt att läsa, vilket gör att sidorna lätt flyter förbi. Av de tre böcker i serien som jag hittills läst är det här definitvt min favorit. Jag ser fram emot att läsa den fjärde delen, För Evigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.