söndag 8 juli 2012

Vad har jag läst i juni?

Jag har sett på flera olika bloggar att de gör små "läsrapporter" varje månad där de skriver vilka böcker de har läst, vilken som var bäst, vilken som var sämst och t.ex hur många sidor det blir sammanlagt. Det är en ganska bra grej för då får man koll på hur många böcker man har läst, så jag tänkte börja med det! Här är alltså min lista för juni:JUNI

Så blir du populär
- Meg Cabot
Tillsammans (recension kommer imorgon!)
- Denise Rudberg
Du kanske inte vet det, men döden spelar faktiskt inte handboll
- Linda Belanner & Fredrik Persson

Du glömde säga hejdå
- Sarah Dessen
Mycket mer än så
- Sarah Dessen
Himlen börjar här
- Jandy Nelson
Sommaren jag blev vacker
- Jenny Han


Antal sidor jag har läst: 1898 (i snitt ca 271 sidor per bok) (mattenörd, jag vet ...)
Bästa boken: Hmm, jag läste många bra böcker i juni, frågan är väl snarare vilken bok som inte var bra, men Mycket mer än så och Himlen börjar här var ändå allra bäst!
Sämsta boken: Du kanske inte vet det, men döden spelar faktiskt inte handboll. Nej, usch, den boken var verkligen ett bottennapp.
Omlästa böcker: Så blir du populär var en omläsning, det var ett tag sen jag läste den, men den var fortfarande lika bra!^^

2 kommentarer:

 1. SV: Hahha nej jag vill bara ha bra kondis ;) Att man sen kanske får lite snyggare kropp om man tränar tycker jag bara är ett sotrt plus ;)
  Jag mår bra av att träna(även om jag är trött under tiden och inte direkt njuter så mycket av att flåsa runder i ett joggingspår).

  Hahha nej det kan man inte riktigt räkna med ;) Träning och kondition är inte en "en-gångs-grejj" utan för att ha kvar bra kondis måste man träna ganska ofta.
  Jag är inte så insatt i träning och sånt men jag vill hemskt gärna ha en bra kondis och vissa övningar är faktiskt roliga :)
  Att man kanske även får en snyggare kropp är ju som sagt även det bra, roligt och ett stort plus!;)

  Går du på några sporter annars då?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag går på friidrott 3 gånger i veckan och nu på sistone har jag börjat ge mig ut på joggingturer. Plus att jag brukar rida lite då och då. :)

   Hehe, nej, jag har förstått att man måste "hålla igång" träningen för att bibehålla kondisen. Jag har iallfall bestämt mig för att bättra på min kondis nu och därför släpar jag mig ut på joggingrundor.

   Precis som du säger njuter man inte så mycket av att flåsa runt, men i slutändan är det förhoppningsvis värt det! ;)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.