tisdag 12 februari 2013

Bloggen fyller ett år!

Kan inte riktigt fatta att bloggen fyllde ett år igår. Känns som om det var nyss jag satt i soffan, klickade mig in på blogspot och registrerade mig som "Boklisa". Jag ångrar det inte ett dugg!
Genom att börja bokblogga upptäckte jag en massa härliga bokbloggar och jag har numera många, många fler böcker på min "vill-läsa-lista. Innan jag startade bloggen kunde jag tänka: "åh, den boken skulle jag kanske läsa nån gång", nu är det mer "Den boken! och den! och den och den och den ..." Mitt boknörderi har definitivt växt, hehe. Sen tycker jag också att jag blivit bättre på att skriva bokrecensioner. Min absolut första recension här var på boken "När jag vaknar finns du inte" (som jag rekommenderar fortfarande, haha).
Jag hade haft flera vardagsbloggar innan, men de hade jag tröttnat på ganska fort. Till skillnad från dom har jag inte en endaste gång känt att jag viljat sluta bokblogga. Dessutom är bokbloggar den mysiga delen på internet, stället där alla är vänner och bara skriver söta kommentarer. Inget näthat här inte!


Jag hoppas att jag kommer fortsätta bokblogga läääänge till då det är något av det roligaste som finns. Grattis till bloggens första år!

13 kommentarer:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.